Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила несподіваний кадр, позуючи в басейні одного зі столичних фітнес-клубів без краплі макіяжу, з гумовою шапочкою на голові і окулярах. Так, артистка вирішила розповісти про свою нову пристрасть - плавання, яким займається разом з тренером двічі на тиждень, крім танців і розтяжки.

Саша зізналася, що тренер впізнала її з макіяжем на обличчі лише через якийсь час, побачивши на телебаченні, а після того, як Кучеренко сказала в одному з інтерв'ю, що може проплисти 2 кілометри, змушує дівчину плавати не менше 2 кілометрів кожне заняття.

"Такою мене два рази на тиждень бачить мій тренер з плавання Катя.

Тільки нещодавно вона впізнала мене на ictv у макіяжі)) А потім прочитала інтерв’ю, де я похизувалася, що можу проплисти два кілометри за тренування, і тепер... змушує мене плавати не менше 2км кожного разу😅

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

За це я їй дуже вдячна - не пам’ятаю своєї кращої фізичної форми!

У цьому році я знайшла свій ідеальний (після танців😉) вид спорту - плавання задіює усе тіло, підтягує шкіру, тренує витривалість і дихання, підвищує імунітет, а ще очищує думки!

Такою енергійною я відчуваю себе тільки після тренування в басейні, тому ніколи не виникає думки його пропустити. Я навчилася плавати усіма видами, і навіть дельфіном, про що давно мріяла.

Так що тепер це - моя найкраща зброя в боротьбі за сталевий прес!) ...

Так, у мене ще 500 метрів залишилося) Попливла далі. У 2021 рік))"

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.