Один з учасників "Холостячки", який претендував на стосунки і любов Ксенії Мішиної ігор Бабко вирішив поділитися варіантами хороших подарунків для чоловіків. Пізнавальний пост він опублікував у Instagram.

Він вирішив поділитися 5 ідеями для подарунків чоловікові і зазначив, що презентація, як дарувати подарунок – теж дуже важливо.

5. Парфуми

Цей подарунок ніколи не буде зайвим нікому! Однак дуже важливо вгадати з запахом, для цього ви повинні добре знати свого чоловіка. Ігор зазначив, що головне прислухатися до того, що хоче чоловік, адже часто вони озвучують свої бажання і навіть не помічають.

4. Аксесуар

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Тут розмах взагалі здоровенний! Починаючи від елементів одягу, якщо ваш чоловік носить таке і закінчуючи аксесуарами в машину.

3. Якісна косметика

Ніяких пен для гоління, будь ласка!!!😹

Який чоловік не любить відчувати себе красивим, чистим і приємно пахне. Спектр ну дуже широкий, однак якщо ваш чоловік не користується наприклад зволожуючим кремом, то навряд чи почне якщо ти подаруєш.

2. Емоційно значущі речі

Чим цікавиться чоловік? в якому місці він відчував себе по-особливому щасливим? А чим це місце значуще? Відповіси на ці питання-знайдеш той самий подарунок.

1. Подарунок зроблений своїми руками

Чоловіки цінують в першу чергу те, як його жінка вклалася в подарунок емоційно. Забудьте про шкарпетки всякі, він зрозуміє, що ти не морочилася, а пішла і купила перше-ліпше. Включай креатив (гугл в допомогу) і повір, він оцінить те, як ти підійшла до подарунка, а не до самого подарунка!

Нагадаємо, Улюбленець Мішиної з "Холостячки" Решетник показав найрідніших під новорічною ялинкою.

Як повідомляв Знай.uа, Льоша з "Холостячки" назвав свій ідеал дівчини.

Також Знай.uа писав, що Переможець" Холостячки " Еллерт заради Мішиної відмовився від найулюбленішого.