Український співак Віктор Павлік поділився архівним фото часів своє юності — він лише починав свою музичну кар'єру як учасник гурту "Анна Марія". Однак артиста не зовсім правильно зрозуміли і запідозрили у підтримці іншого скандального дуету "Анна Марія", який відзначився неоднозначними політичними заявами.

Відповідна публікація була розміщена зіркою на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

На знімку можна побачити чотирьох чоловіків у потертих куртках (сам Віктор Франкович єдиний у плащі), які позують біля фанатського напису на стіні (графіті) "Я люблю Анна-Марія". Від своїх товаришів Павлік відрізняється й довгим волоссям — воно в нього доходить аж до плечей.

Як стверджують публічні джерела, Віктор Павлік був у складі гурту у 1992-1995 роках. Тоді їм вдалося не лише завоювати народну популярність, але й стати лауреатами низки українських та навіть міжнародних конкурсів.

Доля учасників "Анна Марія" склалася по різному. Про це розповів сам Віктор Павлік у коментарях.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Опишіть фото, хто на ньому (тільки вас впізнав), чим вони сьогодні займаються" — попросив в артиста один з користувачів соцмережі.

"Зліва на право - Василь Кулак, наш керівник і басгітарист і бек-вокал. Далі Микола Шамлі - наш барабанщик. Обидвоє живуть в Тернополі, живі здорові слава Богу! І біля мене ліворуч - наш клавішник - Роман Тодорук. Він вже у кращому світі. Господь забрав його до себе кілька років тому. Царство небесне! І вічна пам‘ять" — відповів Павлік.

Цікаво, що у коментарях також запідозрили співака у зв'язках з українським дуетом-тезкою. Гурт кримчанок Ганни та Марії Опанасюк "Анна Марія" відзначився дуже неоднозначними заявами щодо політичної приналежності півострову.

"Це ви про тих що в Росію їздили?", — запитали в коментарях.

"Гурт "Анна-Марія" ..., а не дует" — зауважили в іншому "каменті".

Сам Віктор Франкович відповів так: "Або той хлопчик Іван ще був тоді не народився, або був дуже маленький ))) Бо бачиш не знає легендарної групи «Анна Марія». Він просто не подумав ))) що тут серйозні люди спілкуються ...."

Нагадаємо, що Молода дружина Павлика відповіла на нападки за зовнішність

Як повідомляв портал "Знай.ua", Молода дружина Віктора Павлика визнала власні помилки

Також, "Знай.ua" писав, що Молода дружина Віктора Павлика змусила хвилюватися про себе