20-річна російська блогерка і співачка Дар'я Зотєєва, більш відома як Інстасамка або Instasamka, поділилася інформацією про нові зйомки. Однак у своїй звичній епатажній манері вона зробила акцент на іншому.

Відповідна публікація з'явилася у розділі сторіз на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" — її головному каналі для спілкування зі своєю аудиторією.

Дівчина опублікувала відео, на якому вона жує жуйку, сидячи (ймовірно) у салоні авто. Її збільшені губи яскраво нафарбовані рожевою помадою, але акцент не на них, а на підписі, який зробила Інстасамка до сторіз.

"Хто-небудь мені пояснить, чому на зйомках мені знову дісталася роль шл***ри?" — риторично запитала блогерка.

Скріншот Instagram @INSTASAMKA

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Щодо цього вже встигли пожартувати в реакційних російських жовтих виданнях, натякаючи, що щось Інстасамка в своєму житті почала й сама розуміти. Однак її епатажність — це відносно свідомий вибір, хай хоч і за умови дуже юного віку та патріархального гніту. Інакше кажучи, складно її критикувати, якщо образ "шл***дри" вона цілеспрямовано просувала у соцмережах, а мізогінія і слатшеймінг їй властиві майже тою самою мірою, що і багатьом її противникам.

Слатшеймінг — осуд жінок за вияв їх сексуальності — це негативне явище, яке використовують для системного пригнічення. Однак у випадку з фігурами на кшталт Інстасамки — людини, яка сама значно доклалася до самооб'єктивації та небезпечної гри з медіа — дуже складно розібратися, хто з агентів що робить в цій інтерсекційній понаддетермінованості.

Нагадаємо, Блогерка-реперка пообіцяла втілити свої погрози в життя - "Мама продовжить давити своєю жирною ж*пою".

Як повідомляв портал Знай.ua, 18-річна блогерка-мільйонерка загинула на Балі після сварки з батьком: "Настусі вже немає".

Також Знай.ua писав, що Російська блогерка Мітрошина наробила ґвалту в Києві і злиняла до Путіна: "Пакували своїх".