Популярна українська співачка Ірина Білик дала інтерв'ю для журналу "Viva". Про це вона написала на своїй сторінці в Інстаграмі.

На обкладинці глянцю Ірина Білик з'явилася поряд з такими знаменитостями, як Алла Мазур, Юлія Саніна, Оля Полякова, Катерина Кухар, Alyona Alyona та Дар'я Трегубова. Відомі жінки у новому випуску журналу будуть розповідати про особисті трансформації, які з ними сталися під час локдауну.

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna

Ірина Білик пообіцяла розповісти, чи страшно їй за майбутнє і в чому її суперсила. На одній з фотографій артистки розміщено девіз: "Тільки вперед" і "За майбутнє не боюся, тому що всім управляє Бог, і я повністю покладаюся на нього".

"Чи страшно мені за майбутнє? У чому моя суперсила? Кого не вистачало під час локдауну? Відповіді на ці та багато інших питань читайте у новому випуску журналу @viva_ukraine_magazine", - написала вона в описі до фотографій. Ірина Білик

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna

Нагадаємо, Лорак після зрад Мурата втекла до Урганта: "Від душі". Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе та працює в Росії, похизувалася участю у програмі "Вечірній Ургант".

Як повідомляв портал "Знай.ua", шанувальникам запропонували купити і спалити Тіну Кароль: "Жива жінка". У продаж надійшла свічка, виконана" за образом і подобою " знаменитої артистки

Також "Знай.ua" писав, що струнка Полякова з'їла "мамонта": "Що за звір?". Популярна українська співачка Оля Полякова показала, чим харчується і насмішила своїх шанувальників.