Відомий російський актор Павло Прилучний розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram трейлер майбутнього фільму "Мажор".

"#Мажорфільм вже з 2 січня тільки на @kinopoiskhd. Сьогодні багато новин), але природно найголовніше - що ми нарешті зможемо зробити вам цей довгоочікуваний подарунок! Гайда! З Наступаючим!", - написав він у підписі до публікації.

Цікавим залишається той факт, який може виявитися спойлером, що в кінці третього сезону однойменного серіалу він разом зі своєю коханою опиняється в калюжі власної крові після того, як їм вистрілили прямо в груди. На цьому останній сезон і закінчується, проте творці почали роботу над четвертим сезоном і сам Прилучний раніше зазначав, що історія буде цікавою і кльовою, проте більше він сказати не може.

"Я не знаю, що мені можна ще говорити, я ще контракт не підписав, значить, я можу все говорити. Але боюся, що мене покарають. Зараз запинаюся сам про себе-боюся, як би мені зараз хто не подзвонив ... добре, що телефон на беззвучному. Давайте так: буде продовження. Ми готуємо дві історії: одна – повний метр, друга – вісім серій. Знімають хлопці, які знімали другий сезон", — заявляв він.

У трейлері повнометражного художнього фільму видно, що Ігор Соколовський (персонаж Прилучного) живий і здоровий, і починає роботу над новою справою. При цьому знята картина більш в комедійному жанрі.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, коханця зірки "Татусевих доньок" Прилучного госпіталізували з важкою травмою черепа: все про стан актора

Як повідомляв "Знай.ua", коханця зірки "Татусевих доньок" помітили з молодою музою: "Красуня і чудовисько"

Знай.ua писав, розведений Прилучний загуляв з другою "Татусевою донькою": "Чарівна ніч з Дашею"