25-річна українська співачка Аліна Гросу виставила відео зі свого дитинства — хоча у кадрі вона зовсім маленька, тоді вона вже починала робити перші кроки у шоу-бізнесі.

Відповідні публікації були розміщені у розділі сторіз (тимчасових постів) на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На записі можна побачити, як маленька Аліна тренується красуватися на камеру. Дівчинка танцює, робить сердечки долонями, манірно поправляє волосся. На відео, змонтованому у сучасному відеоредкаторі, додані зображення бджілок — у кадрі грає пісня "Бджілка", яка стала одним з головних хітів для тоді ще маленької Гросу.

Однойменний альбом "Бджілка" вийшов у далекому 2002 році, тоді ж на екранах телевізорів з'явився кліп на пісню. Аліні було всього 8 років, коли вона переїхала до Києва заради музичної кар'єри. Але це був не перша її спроба долучитися до публічого життя — ще 1998 року Аліна брала участь у конкурсі "Міні Міс Україна" в номінації "Маленька панночка-талант". Так зо її відносно заможне дитинство складно назвати простим.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Кліп "Бджілка" доволі довго перебував в ротації музичних каналів і досі залишається одним з найбільш знакових і відомих серед українців.

Нагадаємо, що раніше Аліна Гросу вперше після розлучення заговорила на сердечну тему: "Люблю тебе навіки".

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Гросу показала рідкісні кадри з мамою – такою її ніхто не бачив.

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Гросу вперше зізналася, кому зобов'язана своєю кар'єрою:"подарувала мені пісні".