Минулого тижня завершилося популярне реаліті-шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Як відомо, фіналіст Олексій Тригубенко після проекту став справжнім народним улюбленцем, тепер українки хочуть зробити його новим "Холостяком".

Нещодавно на офіційній сторінці "Холостячки" в соцмережі Instagram опублікували свіже відео зі зйомок фінального випуску. У ролику під спокійну музику показали красиві моменти з бекстейджу, які не увійшли в прямий ефір каналу СТБ. У кадрі з'явилася головна героїня Ксенія Мішина і ведучий Григорій Решетник.

"Бекстейдж зі знімального майданчика фіналу проекту "Холостячка" 🎥 Дивись просто зараз 😍", - йдеться в публікації.

"Світлячки з побачення в пустелі прибігли подивитися на Ксюшу і Сашу✨", "Фінал був прекрасним 👏 👏 👏 Сподіваюся, що Саша і Ксюша залишилися разом після проекту ❤️❤️❤️", "Не пара 😯😯😯", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "Нічому життя не вчить". Суперблондинка засмутилася, що головна героїня упустила хорошого і надійного Льошу і вибрала безтурботного сценариста "Квартал 95" Олександра.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Ксенією Мішиною: "Зустрічалися неодноразово".

Також портал Знай.uа писав, як шанувальники "Холостячки" відреагували на Мішину в обіймах Еллерта: "Льоху шкода".