Українська реперша Альона Альона опублікувала в своєму Instagram пост про болючу проблему, яку змушені приховувати жінки, якщо з нею стикаються. Це проблема росту волосся-вусів, бороди на обличчі.

Особливо боляче, як написала реперша, в підлітковому віці. Коли тобі 14, а ти вже розумієш, що не така, як усі. Та й інтернет-простір переповнений мемами про"вусатих однокласниць". Що, якщо ти і є та сама вусата однокласниця?

"Нехай йдуть роки, і проблема зовні вже вирішена, але всередині спогади не зникають за одну мить. Прийняти себе і відпустити на волю все, що ховала — було найкращим рішенням у моєму житті.

Я безмежно рада, що можу ділитися, просто говорити про якісь особливі питання, не чекаючи порад або співчуття, не боячись осуду. Просто говорити. Тому що хочеться, щоб ви знали дещо більше",-написала виконавиця.

До свого посту Альона Альона доклала дві фотографії. На одній вона позує з прифотошопленою борідкою, на іншій — з наклеєними вусами. Швидше за все, виконавиця розповіла свою правду, що в підлітковому віці у неї росло волосся на обличчі. І тепер вона цього не соромиться.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Нагадавши, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперша Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за грати.