Популярна українська співачка Оля Полякова поділилася радісною новиною про вихід довгоочікуваного новорічного тизера сімейної комедії "Зірки за обміном".

Головні ролі у сімейній комедії "Зірки за обміном" зіграли Оля Полякова і Дзідзьо. У фільмі дві абсолютні протилежності ділитимуть не тільки сцену, а й власні життя, сімейні проблеми один одного. Полякова пообіцяла прем'єру на екранах у 2021 році.

Оля Полякова і Дзідзьо, instagram.com/polyakovamusic

Дзідзьо, instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"А ось і довгоочікуваний Новорічний тизер сімейної комедії «Зірки за обміном» @zirky.movie, в якій ми з @dzidzio граємо головні ролі! 🔥 За сюжетом, зірки шоу-бізнесу, непримиренні суперники, дві абсолютні протилежності ділитимуть не тільки сцену, а й власні життя, сімейні проблеми один одного. Ви чекаєте? Я - дуже! 🙌🏻 Ми хочемо, щоб якомога більше глядачів побачило цю розривну комедію, тому очікуйте прем'єру на екранах у 2021 році!", - йдеться в описі до відео. Оля Полякова

"Буде круто", "Ключове слово "довгоочікуваний" 😄", "Хахаа, класс 😂", "Ну блін, народ, кому не цікаво просто можна не дивитися. Шо за люди! 😎 Оля, жги! 🔥", - пишуть у коментарях.

Коментарі, instagram.com/polyakovamusic

Дзідзьо, instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, Лорак після зрад Мурата втекла до Урганта: "Від душі". Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе та працює в Росії, похизувалася участю у програмі "Вечірній Ургант".

Як повідомляв портал "Знай.ua", шанувальникам запропонували купити і спалити Тіну Кароль: "Жива жінка". У продаж надійшла свічка, виконана" за образом і подобою " знаменитої артистки

Також "Знай.ua" писав, що струнка Полякова з'їла "мамонта": "Що за звір?". Популярна українська співачка Оля Полякова показала, чим харчується і насмішила своїх шанувальників.