У переддень Нового року, 31 грудня, на каналі "Україна" вийде грандіозне шоу "Новорічна ніч". Співак Олег Винник на знімальному майданчику розповів, що робить його щоранку щасливим.

Про це пресслужба каналу "Україна" розказала спеціально для "Знай.ua"

Улюбленець мільйонів Олег Винник зі сцени шоу привітає українців з 2021-м роком і подарує одразу кілька своїх хітів. Проте сам артист подарунків у новорічну ніч не чекає. Винник вважає, що є речі набагато важливіші.

Олег Винник, фото: пресслужба каналу "Україна"

"Я переконаний, що свято можна зробити кожен божий день. Не варто чекати і думати: "А що ж нам хтось подарує? "Подарунок дуже простий - просто прокинутися вранці, відчути себе щасливим і поділитися цим щастям з іншими. Не айфоном, дорогою машиною, грандіозними презентами або величезними досягненнями, а відвертістю. Тому що коли ми лягаємо спати, ніколи не замислюємося, що завтрашній день можемо і не зустріти. А життя - така річ, яка може змінитися за 1 секунду. Коли ти обіймаєш вранці рідну людину і кажеш: "Я тебе так люблю". Це найголовніше", – пояснив артист. Олег Винник

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

У рамках "Новорічної ночі на каналі "Україна" покажуть улюблені українські та міжнародні хіти, дотепні жарти, дивовижні постановки і подарують неповторну атмосферу веселощів. Зірки заспівають в караоке-барі і станцюють під популярні мелодії 2020-го року. Вести проєкт будуть Королева ночі, співачка Оля Полякова і ведучий шоу "МАСКА" Володимир Остапчук.

Олег Винник, фото: пресслужба каналу "Україна"

Нагадаємо, Лорак після зрад Мурата втекла до Урганта: "Від душі". Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе та працює в Росії, похизувалася участю у програмі "Вечірній Ургант".

Як повідомляв портал "Знай.ua", шанувальникам запропонували купити і спалити Тіну Кароль: "Жива жінка". У продаж надійшла свічка, виконана" за образом і подобою " знаменитої артистки

Також "Знай.ua" писав, що струнка Полякова з'їла "мамонта": "Що за звір?". Популярна українська співачка Оля Полякова показала, чим харчується і насмішила своїх шанувальників.