15-річна донька Олі Полякової Маша-доросла не по роках. Мамині гени і виховання подарували їй можливість вже зараз бути не малятком, а привабливою дівчиною.

Але ще у Маші дуже дорослий розум і міркування. Так, наприклад, нещодавно Маша Полякова спантеличила читачів дивним постом. Без пафосу і фільтрів, як це буває у зіркових дітей, Маша сфотографувалася під вечірнім освітленням на вулиці і задала своїм фоловерам несподіване питання.

"Що найболючіше що вам довелося пережити в житті ? ✨ ✨ ", — написала Маша Полякова, і пробудила в коментарях цілу філософську дискусію. Хтось ділився своїми роздумами про те, що таке біль, а хтось згадував свій досвід пережитого болю. А хтось жартував, мовляв "біль - це коли ти видалила фотку з басейну".

“Ничего, спустя время это не кажется такой уж болью...) Думаю, самая большая боль , это потеря близких людей.”, “Невзаимная любовь”, “То что моя сестра но не родная забрала парня 😢”, “Смерть близких”, “Предательство любимого человека”, — писали друзі та фоловери Маши в комментариях.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, Полякова в одному лише халатику прочинила груди: "Відрізала, а що пришила?"

Як повідомляв " Знай.ua", Оля Полякова перетворилася на зухвалу "пацанку", Королеву ночі не впізнати:" В душі я така"

Знай.ua писав, Оля Полякова показала новий образ для шоу "Маска": "Супер-пупер сексуальний лук"