У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом.

Актриса в сукні "нареченої" прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Кварталу 95" і зізналася йому в коханні.

Тим часом підприємець Олексій Тригубенко розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram пост з вдячністю всім, хто брав участь у створенні проекту.

"Дорогі мої! Так. Це фінал!🌹 Вдячний за вашу підтримку🙏, віру в мене і нашу з Ксенією Мішиною спільну історію! ❤️❤️❤️ Дякую проекту "Холостячка" за те, що трапилося зі мною в 2020! За цей час я навчився приймати себе, розкриватися життю, в якому є почуття і яскраві емоції! Для мене відкрився новий світ, в якому я став щасливішим!👌 Дякую команді СТБ за колосальну підтримку і роботу! Кохайте і будьте коханими... ❤️" - зазначив фіналіст.

Потім ведучий "Холостячки" Григорій Решетник запропонував в Insta Stories зробити Тригубенка новим "Холостяком".

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Льошу в Холостяк? Так/ні?" - запитав у глядачів ведучий.

скріншот Insta Stories

Також у коментарях під постом Олексія Гриша написав: "Дівчата, якщо ви готові боротися за серце Льоші – лайкніть це повідомлення – поїхали".

скріншот коментарів

Вже після відомий ведучий всіх "Холостяків" і "Холостячки" Григорій Решетник запропонував в Insta Stories зробити Олексія Тригубенка, якого відкинула Ксенія, новим "Холостяком".

"Льошу в Холостяк? Так /ні?"- запитав у глядачів ведучий.

Ведучий зізнався, що після фіналу українки обірвали йому телефон з проханням познайомити або дати номер Льоші, він став дійсно бажаною "здобиччю" самотніх дівчат.

Григорій Решетник та Льоша Тригубенко, фото: Instagram

У підписі до спільного фото з Льошею Гриша пообіцяв прихильницям проекту скинути мобільний номер бізнесмена, якщо публікація набере 100 тисяч лайків.

"Дівчата, вирішено! Увага! Якщо це фото набере 100 тис. лайків-я опублікую Льошин номер телефону 😆 😄 Все для вас 😍 поїхали..."- написав Гриша.

Нагадавши, раніше Оля Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "Нічому життя не вчить".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Ксенією Мішиной: "Зустрічалися неодноразово".

Також портал Знай.uа писав, як шанувальники "Холостячки" відреагували на Мішину в обіймах Еллерта: "Льоху шкода".