У дев'ятому випуску проекту "Супер топ-модель по-українськи" стало відомо, що у фінал суперсезону потрапили відразу три дівчини – Даша Майстренко, Таня Брик і Саша Литвин.

Їх роботою були дуже вражені експерти модельного реаліті, тому у фінал пройшли відразу три учасниці, але ось Ірі Мойсак і Аріні Любителевой виявилося недостатньо мотивації, щоб пройти далі.
Сьогодні, 21 грудня, на офіційній сторінці "СТМПУ" в соціальній мережі Instagram вирішили нагадати про те, що суперфінал "Супер топ-модель по-українськи" починається вже зараз. "Are you ready? Свято краси-суперфінал # СТМПУ починається на Новому каналі прямо зараз. Лови трохи магії з бекстейджа. Ти вже з нами?", - написано в підписі до публікації, в якій постало безліч моделей.

На першому знімку зображена Іра Мойсак, далі йде Анна Сулима, Аміна Досимбаєва, Анна-Христина Приходько, Анастасія Леухіна, Ірина Ротар, Саша Кугат, Вікторія Рогальчук, Карина Данилова, Софі Берідзе і Аріна Любительова. "Яка Софі красива", "Саша Кугат королева", "Що у Рогальчук з манікюром?", "Аріночка просто нереальна", "Таня якось афігела, я в шоці з її поведінки тільки з почав випуску", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, фінал на носі: учасниці модельного реаліті СТМПУ знову зійшлися разом

Як повідомляв "Знай.ua", учасниці "Супер топ-модель по-українськи" заворожили фінальними образами: "Око не відірвати"

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Знай.ua писав, Костромічова з СТМПУ зізналася, як в юнацтві віддалася фотографу: "Мій перший..."