У першому епізоді програми "Викриття" на телеканалі KYIV.LIVE команда проекту провела справжнє журналістське розслідування, щоб з'ясувати, чи зверталася відома співачка Оля Полякова до пластичних хірургів.

Нещодавно 36 — річна зірка здивувала своїх шанувальників несподіваним перевтіленням-на одному з телевізійних шоу Оля Полякова з'явилася в кардинально новому образі і здивувала глядачів змінами зовнішності. У мережі спалахнув великий резонанс, а фанати зірки почали активно коментувати її зовнішність, висуваючи припущення, що вона звернулася до пластичних хірургів, щоб отримати такий вражаючий результат.

Сама артистка на особистій сторінці в соцмережі будь-які хірургічні втручання заперечує, зате зазначає, що зміна її зовнішності — це результат косметичної процедури з використанням мікрострумів.

Щоб з'ясувати, за ким правда, команда проекту "Викриття " знайшла фахівців, яким зірка довіряє своє обличчя вже довгий час. У столичній клініці, яку Оля Полякова відвідує регулярно, прокоментували зміни її зовнішності:

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Хірургічні процедури Оля не робила, вона від природи має гарну генетику, плюс веде активний спосіб життя. Оля-приклад правильного ставлення сучасної дівчини до косметології, яка включає в себе цілий комплекс тривалих процедур, які мають пролонгуючий результат", — відзначили фахівці.

Нагадаємо, Гола Оля Полякова показала, як її обслуговують найулюбленіші дівчатка.

Як повідомляв Знай.uа, Полякова розкритикувала вибір Мішиної у фіналі "Холостячки".

Також Знай.uа писав, що бунтарка Полякова вирішила ефектно попрощатися