Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соцмережі Instagram.

Артистка ділиться кадрами зі свого особистого і професійного життя. А цього разу вирішила розповісти, що думає про вибір Ксенії Мішиної в проекті "Холостячка". Суперблондинка, як і багато фанатів, засмутилася, що головна героїня упустила хорошого і надійного Льошу і вибрала безтурботного сценариста "Квартал 95" Олександра.

"дорогі мої, подивилася "Холостячку". Що хочу сказати. Ну ти Мішина і ... не можна так звичайно про людей. Нічому тебе життя не вчить. Такого пацана прое ... хала. Ну, мабуть подобаються тобі американські гірки. Ну шо, катайся", - каже Полякова.

Артистка не єдина, хто здивувалася дивному вибору Ксенії на проекті. Після фіналу на неї обрушилася справжня хвиля негативу і обурення від шанувальників.

У коментарях українці теж підтримали Полякову і висловили думку, що життя її нічому не навчило, а Ольга сказала в точку. Однак деякі стали на захист Холостячки і відзначили, що було б дивно вибрати Льошу, якщо вона полюбила Сашу.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Оля молодець. Правду сказала, ні чого її життя не навчила. Мішина ще пошкодує", "я абсолютно згодна з Ольгою, було б більше таких як Олексій, були б жінки щасливішими", " Оля красуня!!! В точку сказала", " тобто, любити Сашу, а "так" сказати Льоші. Думайте, що пишіть і що говорите", "Олюшка мила 100 відсотків права обожнюю", " дуже правильно Оля сказала! Нехай Оксана ще покататися з гірки та в замет", " Ксюха про.бала Леху так і будеш одна ростити сина", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Оля Полякова перетворилася на зухвалу "пацанку", Королеву ночі не впізнати.

Як повідомляв Знай.uа, Полякова завалилася на стіл з пишними грудьми, Дзідзьо оцінив.

Також Знай.ukа писав, що Оля Полякова пішла на крайнощі і просить допомогти грошима.