Російська медіаперсона, колишня прима-балерина Большого театру Анастасія Волочкова оголила ніжки у салоні автомобіля і виставила їх на огляд, закинувши їх на торпедо.

Відповідний знімок був розміщений на сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

Можна побачити, що задля епатажного жесту жінці довелося роздягнутися. На килимку під ногами можна побачити чоботи Волочкової, її шкарпетки, а також чорну тканину, яка може бути спідницею, штанами чи рейтузами.

Довгі ноги балерина висунула у жесті, який показує балетну позицію. Однак залишається гадати, чи здавалося це хоч трохи хореографічним для зовнішнього глядача.

Анастасія Волочкова, Instagram

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також треба відзначити, що світло за вікнами автівки має такий вигляд, немов транспортний засіб перебуває у русі. На вулиці темно, видніються лише вогники ліхтарів та фар. Варто відзначити, що Волочкова знаходиться на пасажирському кріслі, тому це не кульбіти біля керма і педалей, поки машина на круїз-контролі.

Не можна не звернути уваги й на те, що на цей раз обійшлося без шпагату — очевидно, для нього просто не знайшлося місця. Але хвилюватися не варто — свою незмінну розтяжку Анастасія демонструвала усього пару днів назад і явно не встигла втратити професійну гнучкість.

Нагадаємо, немита Волочкова переключилася на дітей, фанати благають зупинитися. Анастасія Волочкова ніколи не забуває про легкі гроші, але частенько забуває помити голову.

Як повідомляв Знай. ua, голий зад Волочкової і чоловіча рука занурили Instagram в безодню божевілля. Волочкова скаженіла з загадковим "шкарпетковим чоловіком", але вийшло якось неестетично.

Знай.ua писав, що залицяльник Волочкової ніжно схопився за її ласти.