Останнім часом соціальні мережі завойовує відносно нова персоналія. Повелитель кицьок з Туреччини, і це не те, що ви подумали.

Молодий і гарячий Тіктокер на ім'я Мераяд завойовує серця не тільки яскравою зовнішністю і накачаним тілом, але і кумедними відеороликами зі своєю подружкою — чорною кішечкою, яка виконує різні трюки, творить смішні речі і, здається, душі не чує в своєму хазяїні.

Користувачки соцмереж готові віддати по дев'ять життів кожна, щоб опинитися на місці його кішечки — їм теж хочеться на ручки.
Пам'ятаєте фотографію Мікеле Морроне з польської версії "50 Відтінків Сірого — - "365 днів", де він курить, лежачи в ліжку?

Так ось, це він нервово курить, тому як турецька висхідна зірка Мераяд наполегливо наступає йому на п'ятки. Ми зробили для вас добірку наймиліших і гарячих відео з Мераядом, так що насолоджуйтеся, Підписуйтесь, і забудьте про Віталія Козловського та інших секс-символах, які втратили свою актуальність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадавши, жаркий Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, Сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв, що зірка польських "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал " Знай.ua" писав, що "поїхав" Мікеле Морроне в подорожі отримав від одного в рот-треба було обережніше.