Російський співак Стас П'єха, відомий також як онук радянської зірки Едіти П'єхи, засмутився через новину про власну смерть: на його думку, звістка не викликала належного суспільного розголосу.

Про це розповідає російське видання "7 дней".

Фейкова новина про смерть популярного артиста з'явилася у відео на сайті "Ютуб" 13 грудня. Несподівана інформація про долю 40-річного артиста, здавалося б, мала б спровокувати хвилю коментарів і повідомлень в соцмережах, однак цього не сталося — чи то люди навчилися розпізнавати фейки, чи то П'єха не надто цікавий користувачам соцмереж.

Стас П'єха, prelest.com

Усього відео спочатку набрало лише 9 тисяч переглядів — за мірками ютубу, це дуже мало. А через кілька днів побачив цю новину і П'єха та тут же поділився фейковою інформацією у себе в "сторіз". Він щиро засмутився через ролик, але зовсім не тому, що він злякався поганої енергетики новини про свою смерть — ні, набагато більше його засмутило, що його смерть нікого особливо не зацікавила. "Переглядів мало...»" - сумно зауважив співак.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Можна лише поспівчувати Стасу у цьому питанні — такі факти можуть взагалі навести на думку, що й на похорони до нього ніхто не прийде.

Нагадаємо, Едіта П'єха відверто зізналася про велику біду в родині.

Також Знай. ua писав, що у сім'ю П'єхи прийшла біда.