Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Російській Федерації, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує шанувальників новими фото і відео.

Зовсім недавно виконавиця була у Івана Урганта на шоу і викладала відео після важкого дня під власну недавно випущену пісню "страждаємо і любимо". А зараз вона показала фотографії, зроблені раніше в обтягуючому платті з глибоким вирізом на ніжці.

До цього Ані Лорак вже показувала відео, на якому зображений її філігранний спуск по сходах вниз в цій же сукні. "Скоро Новий Рік! Де брати новорічний настрій? Діліться секретами!",- написала вона в підписі до знімків. Можна помітити, як сильно обжимає її цей наряд, завдяки чому можна розглянути тонку талію і об'ємний бюст співачки.

"Сама поки не знаю, де його взяти, але думаю, спочатку створити атмосферу будинку( ялинка і тд..) ", "Діти, ялинка, вогники, сніг, новорічне бажання з шампанським", "Кароліночка спасибі що ви даруєте нам новорічний настрій своєю красою,своєю творчістю і виступами! Дуже чекаю Ваших виступів у новорічну ніч! Люблю, красуня така", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак здалася на публіці з дуже мужнім хлопцем: "Складний, але..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак в одному лише халатику помацала себе за "красу": "Дивимося впевнено"

Знай.ua писав, Ані Лорак довелося виступати для порожнього залу: "Страждаємо і любимо"