Олена Омович невдало похвалилась своїми покупками, засвітивши надто худі ноги.

Популярну київську модель Олену Омович в мережі охрестили "українською Кардашьян". Вона відома як б'юті-блогер, що зробила серію пластичних операцій, змінивши форму носа, збільшивши губи, груди та сідниці.

Омович обожнює епатувати публіку відвертими фото. Майже під кожним її знімком в соцмережах фоловери пишуть критичні коментарі, однак при цьому модель зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію та не втомлюється щодня показувати своє тіло.

Та демонструючи "силіконові" груди й сідниці, Омович не акцентує уваги на ногах. Хоча уважно придивившись до фото моделі, можна помітити, настільки худими є її кінцівки - руки й ноги Олени виглядають просто анорексичними. До такого стану Омович довела себе постійними дієтами.

Нещодавно в Insta Stories Олена Омович вирішила похизуватися покупками. У невеликому ролику вона постала в короткій чорній сукні, яка підкреслила пишні груди Олени і її пружні сідниці. Разом з тим на кадрах впадає в око те, наскільки тонкі ноги у моделі - здається, що вона от-от впаде, бо такі сірнички її не втримають.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали, який вигляд мала Олена Омович до пластики

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни