Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом, а також 10 років виступала в групі "Время и Стекло", стала новим тренером одинадцятого сезону шоу "Голос країни".

А ось український виконавець, автор пісень, музичний продюсер і актор Олексій Завгородній — Позитив — є учасником гурту MOZGI і після десяти років у колективі разом з Олексієм Потапенком виступає ведучим подкасту 2popodcast.

Обидва виконавці є головними особами Joice Show, яке виходить на Youtube-каналі Vodafone Ukraine. Зараз в Stories соціальної мережі Instagram Наді Дорофєєвої поділився тизер-фрагмент наступного випуску проекту.

Голос ведучого запитав у колишніх учасників "Время и Стекло", як вони вважають, хто ж буде їх наступним противником. І згодом з'явилася нарізка кумедних відповідей: "Садівники, бабуся, кіт. Вітамін, напилок і позитив".

Голос же повідомляє молодим людям, що такого суперника "Время и стекло" точно не очікували. "Господи", - сказала Надія Дорофєєва.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Нагадаємо, Дорофєєва підкочує до фанатів, поки Дантес захоплюється незнайомкою: "А ми і не проти"

Як повідомляв "Знай.ua", Позитив з "Время и Стекло" натягнув шубу поруч з лисими з шоу-бізнесу: "Дуже відвертим"

Знай.ua писав, самотня Дорофєєва знялася без штанів, Дантесу доведеться червоніти: всі принади, як на долоні. Дорофєєва спокусливо відкриває своє тіло на радість мільйонам шанувальників. Співачка розстебнула гудзики на джинсах і трохи відкрила їх, проте уникла того, щоб продемонструвати свою білизну.