Російський репер Гнойний розповів, що свого часу провів два місяці в психіатричній лікарні і недавно став подумки вести діалог з Богом.

Учасник відомого реп-батла з Оксіміроном, який став головною подією року на російській реп-сцені у 2017-му, відомий також як Соня Мармеладова і Валентин Дядько, Гнойний знявся у фільмі про себе з циклу “Сповідь”, в якому розповів багато чого, що шокувало публіку.

"Я дивився на Ютьюб ролики про те, що ворони - одні з найрозумніших птахів, а потім виходив на вулицю і спілкувався з ними і бродячими псами. Потім став проповідувати, перестав спати і митися ... Андрій Замай відвіз мене в психіатричну лікарню, де я перебував два місяці. У лікарні познайомився з цікавими людьми, але я не пив таблетки, які мені давали лікарі", - розповідає Гнойний.

Життєві сили давала реперу його кохана Олександра, з якою він зустрічався кілька років. Однак, вони розійшлись, і ініціатором розриву виступила дівчина, яка змучилась терпіти його витівки.

Для Гнойного розлука стала великим ударом і він зізнався, що навіть зважився на чаклунство, під час якого пив кров півня.

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

"Я зробив ряд помилок, що призвело до плачевного результату. Вона змінила номера, соцмережі й виїхала в іншу країну. Неможливість щось виправити - це хворобливий момент. Я зробив в одній зі своїх квартир музей пам'яті про колишню дівчину і наші стосунки. Я збирав речі, які мені нагадували про неї... У мене почалася параноя, тому я найняв приватного детектива, щоб він стежив за нею. Я хотів знати, чим вона займається, що наповнює її життя. Я божеволів і за порадою подруги поїхав під Псков до бабусі, яка робила привороти. Вона обіцяла повернути мені дівчину за допомогою чаклунства. Для цього мені потрібно було вбити півня і випити його кров, що я і зробив".

Відвернутися від страждань реперу допомагає музика. Гнойний активно будує свою кар'єру і не скаржиться на прибутки. За словами артиста, його часто замовляють на корпоративи, і не лише в Росії.

"Пам'ятаю, нас замовив олігарх для виступу в Лондоні. Ми прилетіли до нього і побачили справжній сатанізм! Там були карлики, голі жінки, які розносили їжу. Ще ми побачили величезний торт у вигляді Росії, який вони ділили на шматки. Я літав в ПАР на корпоратив, де багаті люди брали живу мавпу, розкривали їй череп, а потім їли її мізки. Пам'ятаю, мене затрясло від злості, я кинувся з кулаками на цих людей. Зрозуміло, нас вигнали, оштрафували і не заплатили", - шокував Гнойний спогадами.

Гнойний також зізнався, що планує "зав'язати" з репом.

"Я подумки став вести діалог з Господом. Одного разу голос в моїй голові сказав: "Слава, зав'язуй з репом!" І я вирішив діяти за порадою Творця! Реп вичерпав себе як жанр, тому я планую повністю піти в роботу над своїм серіалом і мультфільмом".

Обережно! Ненормативна лексика!

Нагадаємо, Кремль кинув Гнойного на гроші, а тепер ще й хоче посадити

Як повідомляв портал Знай.ua, російський депутат запропонував розстріляти Оксимирона та Гнойного

Також Знай.ua писав, російський репер Гнойный шокував СБУ