Катерина Кухар тепер не лише прима-балерина Національного оперного театру, але й очільниця хореографічного училища, яке готує людей, які підуть її стежками. Танцівниця усвідомлює свої обов'язки й допомогла рідному навчальному закладу підготуватися до свят.

Так, Кухар продемонструвала ялинку, якою вона порадувала студентів Київського державного хореографічного училища. Іншим подарунком став невеличкий ремонт — тепер учні можуть переодягатися в світлих і охайних роздягальнях.

"Мені хотілося дітям подарувати свято. Вони багато працювали і дуже чекають чудес. Намагаюся для них, щоб їхнє життя було наповнене прекрасними митями. В цьому році в хореографічному училищі буде 2 неймовірно красивих ялинки. Одну ми вже поставили - вона білого кольору, немов символ балету і приходить року, прикрашена золотими кульками і балеринами - це ідея флористів. Вона радує всім очей і підвищує творчий настрій. Другу ялинку ми прикрашаємо синіми і срібними іграшками на сцені разом з дітьми, з 5 класом і 3 курсом - це буде одна з наших щорічних добрих традицій. Символічно, що для одних це перша ялинка, для інших остання в стінах їх альма-матер", — розповідає прима.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Але куди важливішим для неї є вклад у відновлення навчального закладу, який перебуває далеко не в найкращому стані.

"Коли я прийшла в училище, його матеріально технічна база була в жахливому стані. У мене навіть сльози на очі навернулися. Але за 4 місяці мені вдалося, без додаткового державного фінансування, зробити ремонт у 8 роздягальнях, в 3 вбиралень і в 2 душових кімнатах, які до слова не працювали більше 30 років, ще коли я була студенткою. У дітей нарешті з'являється можливість, після складних фізичних навантажень, прийняти душ. Звичайно це тільки мала частина великого шляху, всього 1% з того, що потрібно зараз будівлі. Але дорогу здолає той, хто йде", — стверджує Кухар.

Нагадаємо, Катерина Кухар" підпалила " мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.