Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Російській Федерації, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує шанувальників новими фото і відео.

Зовсім недавно виконавиця ділилася відео в Stories про чергові зйомки з її участю, представала в одному лише халатику, як зараз виклала відео після важкого дня під власну недавно випущену пісню "Страждаємо і любимо".

"Сьогодні був складний, але продуктивний день. Готуємо багато цікавого для вас. #страдаемилюбим #напервом #длявас video by @photovideo.msk", -написала вона в підписі до відеоматеріалу, який був зроблений в чорно-білому форматі. Ані Лорак йде коридорами якоїсь будівлі з букетом в руках.

При цьому пересувається співачка по будівлі без маски і з двома чоловіками позаду, один з яких за габаритами виглядає, як охоронець. Перш, ніж вийти з приміщення, виконавиця встигла з кимось сфотографуватися і йти з посмішкою на обличчі. В кінці Ані Лорак поцілувала своїх шанувальників або тих, хто буде дивитися це відео — через камеру.

"Як же Вам йдуть довге волосся, справжній трудоголік!", "Яка красива! Шалено вдячні Вам за сюрпризи! Що може бути краще в Новий Рік ніж ваш виступ?", "А Буде пісня ще до нового року?) ", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак в одному лише халатику помацала себе за "красу": "Дивимося впевнено"

Як повідомляв "Знай.ua", ані Лорак грайливо розстебнула блузочку і блиснула всім, що під нею: "Лялечка"

Знай.ua писав, ані Лорак у сукні Джей Ло похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона"