Відома російська артистка, зірка хітів "Я народилася в Сибіру" і "Роза чайна" Маша Распутіна періодично радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео.

Якось жінка заявляла про те, що незадоволена сучасними співаками, що знаходяться на вершинах хіт-парадів, не маючи голосу і таланту.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона поділилася невеликим відео з келихом в руці в одному із закладів. "Сьогодні хороший день. Ми ось сидимо, тут ось прекрасний вид. Які гарні околиці, грає музика", - розповіла Распутіна. На ній можна помітити ланцюжок з хрестиком і не однотонне вбрання, верхній гудзик якого застебнута, проте знизу зберігається невеликий проріз.

"Розкажіть будь ласка чому вас немає на великій сцені. У вас мільйони шанувальників, ви маху можете дати будь-хто , і до сих пір збирали б аншлаги!!!", "Маша, захоплююся Вами! Ви неповторна співачка! Ваш голос неймовірний! Ваш голос потужний, пісні (ВСЕ!) у вашому виконанні це щось! Такими як ви країна повинна пишатися!", "Маша ви кльова.єдине брови.вони дуже темні", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще