Російський співак Філіп Кіркоров, який встиг здобути собі титул поп-короля, з'явився на врученні музичної премії "Вікторія". Філіп не тільки не став приховувати факт свого порушення карантину, але ще і опублікував це відео в своєму Instagram, як і минулого разу.

У день народження своєї дочки Алли-Вікторії Філіп влаштував масштабну вечірку з зірками шоу-бізнесу, разом з Лорак і Лазарєвим. А тепер, одягнений в модний лук з новітньої колекції "Louis Vuitton", він прийшов в Кремлівський палац на урочисту подію, ще й пісню заспівав. У кадрі, крім нього, засвітилися Сергій Лазарєв і Микола Басков.

Мабуть, не випадково в його пісні прозвучали слова "Коля, йди, я залишаюся", — про їх взаємне" ніжне кохання " з Миколою Басковим відомо вже давно. Артисти весь час жорстко підколюють один одного, розігруючи жорстку конкуренцію і ворожнечу. Хоча насправді цілком ймовірно, що їх пов'язують теплі приятельські стосунки.

"Сьогодні у мене з'явилося відчуття, що всередині мене-ідеально налаштований радар, який допомагає вибрати the best of the best, в тому числі - серед трендів сезону: як у фешн, так і на людей і заходи!🎯

Ну а ми з @dava_m у 2020 році не стежимо за трендами, а задаємо тренди!

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Look by @louisvuitton @balmain

Style by @arsenairapetov",- підписав своє відео Філіп Кіркоров.

Нагадаємо, що небезпечна вечірка у Кіркорова звела Ані Лорак і Лазарєва, не пошкодували навіть 88-річного дідуся, дистанцію не тримав ніхто.

Нагадавши, Ані Лорак у спокусливому халатику запросила фанатів у гримерку.

Раніше повідомлялося, що нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страждаємо і любимо", яка вже встигла стати хітом. Варто відзначити, що відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

На своїй сторінці в соцмережі Кароліна поділилася свіжими фотографіями з останньої зйомки. Як видно на знімках, артистка чепуриться в гримерці.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак показала чоловіка, якому дозволила поколупатися в її голові.