Дружина відомого українського хореографа Влада Ями, який також є суддею проекту "Танці з зірками", Ліліана часто радує багатотисячну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно мама чотирирічного Ліона поділилася в Insta Stories коротким роликом, в якому показала, як буквально за 5 хвилин перетворюється на неймовірну красуню. Так, дружина Влада Ями змогла за допомогою макіяжу швидко привести себе до ладу.

Варто відзначити, що у неї вийшло все відмінно. Такий макіяж Ліліана рекомендує робити своїм підписницям кожного дня.

"Хто не лінується робити кожен день макіяж? Я! Обожнюю. До речі, такий макіяж займає всього 5 хвилин💪☝️", - підписала кумедне відео Ліліана.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Влад Яма заборонив дружині з'являтися на "Танцях з зірками". Ліліана зізналася, що хотіла б взяти участь у шоу, але її зірковий чоловік не схвалить таке рішення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма "підсів" на екстремальну розвагу, дружина допомагала: "Миттєво впав".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Влада Ями поділилася секретом щасливих стосунків з хореографом: "Ми створили за 13 років".

Також портал Знай.uа писав, що красуня-дружина Влада Ями вперше показала, на кого більше схожий їхній син: "Двоє зі скриньки".