Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" і відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво часто ділиться з шанувальниками кадрами з особистого і професійного життя в Instagram.

Цього разу Ектор поділився не рецептом, а пікантним фото з ліжка. Він позує оголений в білосніжному ліжку і тільки прикритий простирадлом. Завдяки недбалому простирадлі видно, що він лежить без білизни. Ця маленька деталь і стала предметом бурхливого обговорення серед українок.

Однак несподівано на відомого кулінара від деяких фоловерів пішла критика, вони відзначили, що чекали від Ектора тільки рецептів і це вже занадто.

бред. Перебір.Для чого ?!", "Це вже занадто"," занадто", " перебір навіщо😒"," не очікувала такого від Ектора", " була кращої думки про нього. Навіщо так?",- пишуть вони.

Однак в основному шанувальники прийшли в захват від гарячого знімка і написали безліч компліментів підтягнутому шеф-кухарю.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"пустун", " Господи! 😍 😍 😍 😍 😍Обладнаний чоловік. Так і закохатися можна", "талановитий у всьому", "Шикарно", " Козловський вкусив?", "Кому там гидко дивитися або фу або потрібен рецепт медовика??? 🤦 🏻 ♀ ️ Так ви зійшли з розуму товариші, видаліть інсту і включіть канал Культура! Ектор шикарний🤩 і такі фото теж мають місце бути, не всі в штанях і піджаках ходити", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, зірка Майстер Шеф Ектор Хіменес-Браво назвав головні заборони на Новий Рік.

Як повідомляв Знай.uа, суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поскаржився на карантин вихідного дня.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль показала свою вибагливість перед Ектором.